VladimirNicolaevici.md

Ianuarie 21, 2008

Vladimir Nicolaevici si sfirsitul istorioarei cu jurnalistii

Filed under: Uncategorized — pioner @ 11:18 pm

In fata presedintelui cu niste fete murate stau Mark Evghenievic si Artur Valentinovici. Inaintea lor agitat, cu manile la spate, mergea incolo si incoace Vladimir Nicolaevici. Tacerea incordata a fost sparta de glasul de tunet al presedintelui.

– 10 megapixeli, 10 megapixeli, ai bagat in boale presedintele, acesta e … sabotaj la nivelul cel mai inalt de stat! Sa-ti cumperi o „Leika”!

– Vladimir Nicolaevici, pai cine stia ca camera de la mobil era defectata? Si din acest motiv si a dat nimbul ala pe imagine, vom lichida compania care mi l-a… oferit – a incercat sa se indreptateasca Mark Evghenievici.

-Si astlalt, – continua sa tune Vladimir Nicolaevici, ignorind-ul pe Mark Evghenievici, – a facut tara de ris, spre bucuria opozitiei, – aici presedintele s-a incretit de parca l-ar apuca dureri de dinti.

– Vladimir Nicolaevici, baietii s-au straduit, dupa cum ati indicat… ei se temeau sa nu plece in Irac, – a spus cu vinovatie prefacuta in glas Artur Valentinovici.

– Sa vezi doar, – nu-si incapea de indignare Vladimir Nicolaevici, – sa iai si sa terorizezi jurnalistii si sa le distrugi inscrierile… . De fapt, daca nu sunt mintiosi, cine le e vinovat, – a continuat ingindurat Vladimir Nicolaevici, indreptindu-se spre biroul sau prezidential din lemn de salcim.

Fetele celor doi s-au luminat si ei s-au uitat unul la altul cu speranta in ochi. De o data Vladimir Nicolaevici a sarit ca ars de pe fotoliu, mana sa imediat a apucat pistolul „Colt” de sub cureaua de la pantaloni. De sub masa s-a auzit un strigat speriat.

– Nu trageti domn comandant suprem!

Artur Valentinovici a rosit pina in maduva oaselor ceea ce s-a rasfrins asupra culorii urechilor sale, sub privirea scrutinitoare a lui Vladimir Nicolaevici.

– Vladimir Nicolaevici, pai, avem putine fonduri oferite Serviciului pentru munca operativa. Doua zile in urma am fost cu totii la vizionarea filmului „Sokrovisha Natsii – 2”, si apoi am elaborat planul exercitiilor operative. Bani pentru a pleca in deplasare la Washington si Londra nu am avut, sa ne antrenam la mesele presedintelui SUA si reginei Britaniei… si din acest motiv am decis sa folosim… conditiile nationale. Apropo, pe partea din spate a sertarului trei din dreapta scrie cu cerneala neagra „Zdesi byl ya. Bodiul”. Noi am fotografiat inscriptia si am nimicit originalul. Criptografii nostri lucreaza zi si noapte asupra textului, cautind cheia.

– Arturcik, – Vladimir Nicolaevici, a ascuns „Coltul” dupa curea. – Raportul tau pentru eliberarea resurselor extrabugetare, necesare pentru vizionarea ultimului „Casino Royale” de catre efectivul SIS, nu va fi semnat. La fel se anuleaza procurarea a 300 de CD-uri cu editia noua a „Counterstrike”. Sunteti liberi.

– Tinerii astea, mai au atita de invatat, – s-a gindit cu tristete in glas Vladimir Nicolaevici, urmarind cei doi parasindu-i oficiul. Uitindu-se pe fereastra Vladimir Nicolaevici a vazut la orizont, de asupra orasului, rasarind soarele. Ziua promitea sa fie nu chiar atit de rea. Si totusi un gind neclar nu-i dadea pace…

-Bodiul, – a fulgerat in capul presedintelui.

Anunțuri
TrackBack URI

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: