VladimirNicolaevici.md

Ianuarie 23, 2008

Cum Vladimir Nicolaevici a aflat despre gulerasele albastre

Filed under: Uncategorized — pioner @ 8:18 pm

Vladimir Nicolaevici sedea in fotoliul comod din odaia hotelului si asculta ultimele instructiuni ale consilierului sau in probleme politice Mark Evghenievici Tkaciuk. Ala se uita des in agenda sa de consilier prezidential si vorbea energic.

– Deci, Vladimir Nicolaevici, mai intii va fi inminarea disctinciei astea… hm, de catre Patriarhul rus Alexii II. Va fi si ministrul rus de externe Serghey Victorovici Lavrov. Aici este important sa atragem atentia – Serghey Victorovici va purta camasa albastra, deci Dvs va trebui sa purtati camasa alba. La fel ca si in cadrul intrevederii cu ministrul rus al educatiei si stiintei Andrei Alexandrovivi Fursenko. Sefule, tu sa conspectez ce va zice Andrei Alexandrovici, iar Andrei Vasilievici Stratan ii va distrage atentia, – a continuat cu un ton conspirativ Mark Evghenieivici.

– Alba e bine, imi place culoarea alba, iata cind eram ministru al afacerilor interne…

-Vladimir Nicolaevici, ma scuzati, dar nu prea avem timp, inca un moment foarte important. Apoi, veti avea intrevederea cu Vladimir Vladimirovici, care va purta camasa alba

– Aha, ca si mine, – se bucurase Vladimir Nicolaevici.

– Hm… Kremlinul a solicitat insistent Vladimir Nicolaevici, sa purtati la intilnirea cu presedintele rus camasa albastra.

In tacerea ce s-a instaurat, se auzeau doar sunetele nearticulate dar indignate ale lui Vladimir Nicolaevici.

– Nu se poate, mie imi place culoarea alba, – a incercat sa protesteze in sfirsit cu glas sau slab de presedinte Vladimir Nicolaevici.

– Sefule, rusii au spus ca asta nu se discuta, altfel il invita pe barbosul de la Tiraspol. Ei au comentat masura prin noile schimbari in protocolul rusesc, care spune ca gulerasele albastre trebuie sa poarte camase albastre, iar cele albe, doar camasa alba. Andrei Vasilievici Stratan va purta cu el camasa pentru Dvs. si in pauze, in masina, va veti schimba.

Cu un rasuflat greu Mark Evghenievici a inchis agenda sa de consilier prezidential, stergindu-si fruntea transpirata.

– Eh, bratelo, parca ai spus ca nu vor mai fi planuri… si cum acum vom “vinde” federalizarea ruseasca opozitiei noastre?

– Vladimir Nicolaevici, am eu niste idei. Nicolai Platonovici Patrusev ne-a promis si el ajutorul.

– Of, cit de greu e sa fi-i presedinte, – s-a gindit cu necaz Vladimir Nicolaevici, plecind capul, care brusc a devenit nemaipomenit de greu, jos.

Anunțuri
TrackBack URI

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: