VladimirNicolaevici.md

ianuarie 30, 2008

Despre vacanta lui Vladimir Nicolaevici

Filed under: Uncategorized — pioner @ 11:43 am

Intr-o buna zi mitropolitul Vladimir, imbracat in vesmintele sale de parada, urca grabit scarile presedentiei. Ajust la usa el a vazut uimit o foaie de formatul A4, lipita pe muchia usii, pe care scria „Toti in Vacanta”. Nedumerit el a apasat butonul interfonului.

– Da, – a raspuns acesta cu glasul cunoscut al lui Vladimir Nicolaevici.

– Tezka deschide ca sunt eu.

– Cine eu? Nu stiu pe nimeni, ce nu vezi inscriptia de pe usa? – a rostit sever cu grasul sau prezidential Vladimir Nicolaevici.

– Bratelo, hai sa vorbim, ai promis doar sa oferi premia Patriarhului rus pentru necesitati de binefacere. Noi suntem gata sa avem grija de aceasta.

– Acum nu pot, ca daca te las, apoi imi stric toata conspiratia. Sunt in vacanta, pina vin noutati din partea lui Vladimir Vladimirovici, ca barbosul de la Tiraspol a capitulat. Bratelo, voi avea nevoie de calul tau alb, sa intru in Chisinau prin Portile Orasului. Tu gindeste-te la un nume… hm… Vladimir Unificatorul, de exemplu… sau nu, Vladimir Biruitorul suna mai bine?

Vladimir Nicolaevici a devenit sever din nou.

-Iar acum te rog nu sta aici, ca acus se aduna opozitia si ambasadorii sa ma intrebe despre intilnirea de la Moscova. Iar de premie sa nu-ti faci griji – dupa cum ne-am inteles.

Preasfintitul Vladimir s-a uitat lung la interfonul amutit, la inscriptia de pe usa, a rasuflat din greu si ridicindu-si poala vesmintelor de parada a inceput coborirea lenta a scarilor presedentiei.

Reclame
TrackBack URI

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: